Mötesrumsteknik

Möten mellan människor skapar affärer och utvecklar verksamheter, både fysiskt och i ökande grad digitalt, vilket återspeglas i det hybrida kontorets dagliga dynamik – oavsett om det är i receptionen, runt om på kontoret eller i konferensrummet.

Utrustning och teknik för driftsäkra digitala möten

Effektiva och eleganta mötesrumslösningar

Kontoret är ett enda stort mötesrum för medarbetare, kunder och partners. Rätt teknik och lösningar kan underlätta dessa fysiska och digitala möten oavsett var de äger rum och dessutom profilera företaget bland medarbetare och besökare. Skärmen i receptionen är exempelvis ofta det första en besökare ser och då är det viktigt att allt fungerar och att det ger ett snyggt och representativt intryck.

Oavsett kontorets eller uppdragets storlek är våra lösningar präglade av beprövad teknik som är både användarvänlig och driftsäker, kombinerat med en modern och stilren design. Hos Adestia erbjuder vi mer än bara teknik; vi har även en lokaliserad support i Solna som står till tjänst vardagar mellan 8-17 för att säkerställa att din arbetsdag flyter på smidigt och problemfritt.

Mötesrumsteknik för digitala möten

Smarta tjänster för videokonferens som sparar tid och pengar

Adestia hjälper människor att mötas på ett effektivt och naturligt sätt oavsett det fysiska avståndet. Våra lösningar är lätta att komma i gång med och lätta att använda. De är funktionella och snygga och kan dessutom hjälpa ditt företag spara tid, pengar och, inte minst viktigt, uppnå uppställda hållbarhetsmål.

Exempel på produkter för Mötesrumsteknik:

Mötesteknik för alla rumstyper

Anpassade mötesrumslösningar för alla behov.

Mötesrum Fokus

(1-2 personer)

Mötesrum Small

(2-4 personer)

Mötesrum Medium

(4-8 personer)

Mötesrum Large

(8-12 personer)

Mötesrum Styrelserum

+12 personer

Mötesrum Lounge/Stormöte

+20 personer

Konferensutrustning till mötesrum

Adestia – en partner som gör det komplicerade enkelt

Den största utmaningen bland användare av digital utrustning är att de upplevs som krångliga att starta upp och använda. Värdefull tid försvinner när utrustningen besvärar. Om det dessutom upplevs som krångligt att medverka från olika enheter så minskar utnyttjandegraden.

Vi erbjuder flexibla mötesrum med användarna och funktionen i fokus. Lösningar som är lika enkla att använda som en telefon oavsett om deltagarna ansluter från kontoret, hemifrån eller på resande fot och hur de väljer att ansluta. 

Från ett eget dedikerat mötesrum till en BYOD-lösning. Vi har lösningar för alla behov.

Är TruVoice Lift slutet på handhållna mikrofoner och headset?

- TruVoice Lift från Sennheiser

Vi har installerat en premiumlösning med Sennheiser TruVoice Lift. Vår lösning möjliggör att en normal samtalston kan hållas från vilken plats som helst i rummet – oavsett storlek så kommer samma samtalsnivå ljuda över hela utrymmet.

När någon talar i utrymmet fångar takmikrofonen som är närmst upp ljudet medan de övriga takmikrofonerna slutar lyssna. Efter processering både i ljudprocessorn och i takmikrofonerna distribueras sedan talarens röst ut som talstöd i de olika zonerna av takhögtalare i rummet.

Flera personer kan därför sitta på var sin sida om en publik och föra en dialog i en vanlig samtalston.

Transitlager / Konfigurationslager

Vi använder oss av eget transit /konfigurationslager i Solna.

Där samtliga beställningar rumspacketeras och konfigureras i strävan att effektivisera och minimera installationen.

Genom att vi kundanpassar inställningar kan vi garantera högpresterande och driftsäkra lösningar. Adestias strävan att leverera service i världsklass börjar redan i installationsfasen, där varje produkt är noggrant funktions och kvalitetstestad.

Vill du veta mer om mötesrumsteknik?

Vill du veta mer om våra tjänster och produkter för mötesrum? Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag.

08-400 295 00

info@adestia.se

Jag vill bli gärna bli kontaktad