Om Adestia

Adestia grundades 2009 med den enkla devisen användarvänlig teknik. Vi tyckte det fanns alldeles för många bolag i vår bransch
som fokuserade på tekniken och produkterna i stället för kundens användare. Nu 15 år senare med 3st DI Gaseller i rad har konceptet utvecklats och våra ledord är idag användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet. Vi sitter i Solna Strand där vi byggt upp vårt kontor som ett showroom där vi dagligen testar och utvärderar den teknik som vi säljer till våra kunder. Detta är A-O om man skall hänga med i den snabba teknikutvecklingen som ständigt pågår därute. Varmt välkommen till Adestia.

Adestias affärsmodell

Adestia’s funktionshyra är en modern affärsmodell som säkerställer att era lösningar alltid fungerar problemfritt. Genom att hyra funktionen som en tjänst får ni en omfattande paketlösning, inklusive licenser, utbildning, service, servicebesök, reparationer och garantier inkluderat i månadskostnaden. Om någon produkt mot förmodan går sönder. Har vi en utbytespool med likvärdiga produkter för att snabbt kunna ersätta den defekta enheter. Detta minimerar driftstopp och säkerställer kontinuerlig verksamhet. För att förenkla processen ytterligare sköter vi faktureringen direkt från Adestia, med endast fyra fakturor per år. Det ger er en transparent och förutsägbar ekonomisk struktur. Med funktionshyra från Adestia kan er IT-avdelning fokusera på kärnverksamheten, med förtroendet att er teknik är i säkra händer.

Adestia vill vara annorlunda och vågar vara annorlunda

Vi erbjuder lösningar inom mötesrumsteknik och skrivare. Det är inte produkterna i våra lösningar som särskiljer oss från andra i branschen utan i stället hur vi gör affärer och den upplevelse vi erbjuder våra kunder. En upplevelse genom hela kundresan. Från det första mötet till avtal, installation, leverans och service och support.

mötesrum installerade
0
skrivare supporteras
0
partners
0 +
grundades bolaget
0

Våra värdeord

Användarvänlighet

Adestia strävar efter intuitiv teknik som förenklar varje möte. Våra lösningar är designade för att vara lättanvända, vilket gör tekniken tillgänglig för alla, oavsett teknisk kunskap. Bekvämlighet i varje interaktion.

Driftsäkerhet

Vi erbjuder pålitliga lösningar med minimerad risk för driftstopp. Adestias funktionshyra garanterar kontinuerlig och problemfri drift, med snabbt utbyte av defekta enheter och omfattande support för varje produkt.

Hållbarhet

Adestias åtagande för hållbarhet reflekteras i vårt val av produkter och tjänster. Vi prioriterar miljövänliga alternativ och strävar efter att minska avfall och energiförbrukning, samtidigt som vi upprätthåller högsta kvalitet och effektivitet.

ÖVERBLICKSKARTA

Användarvänlighet & driftsäkerhet enligt Adestia

Teknik ska lösa ett behov, inte bli ett problem. Allt vi levererar ska vara lätt att använda. Helt enkelt.

Standardiserade och beprövade produkter, tjänster och lösningar som vi vet fungerar. Vi säljer ingenting som vi inte själva skulle köpa.

Styrelse & Ledningsgrupp

Hållbarhet

Karriär