Ochno’s kabel gör våra mötesrumslösningar mer användarvänliga

Med Ochno förvandlas mötesrummen till användarvänliga och driftsäkra miljöer, samtidigt som arbetsglädjen ökar på ett enkelt sätt. Genom endast en kabel kan användare ansluta sig till kameror, mikrofoner och högtalare, samtidigt som deras dator laddas – en smidig och effektiv lösning.

Ochno erbjuder möjligheten att uppgradera och anpassa allt från små arbetsytor till hela kontorsmiljöer eller fastigheter, vilket ger flexibilitet och skalbarhet för olika behov. Den svenska innovationen har skapats och utvecklats i Västerås, vilket ytterligare stärker dess unika position på marknaden. Denna teknologiska lösning utgör en ovärderlig tillgång till mötesrummen genom att erbjuda enkelhet och mångsidighet. Med Ochno blir mötesutrymmen inte bara effektiva utan även anpassningsbara för att möta olika krav och förväntningar. Således framstår Ochno som en banbrytande svensk produkt som kombinerar användarvänlighet, driftsäkerhet och modern teknologi för att skapa en positiv arbetsmiljö.

“Vår företagsvision är att skapa skräddarsydda lösningar som passar alla typer av rum och behov. Vi anser det vara en självklarhet att minimera användningen av kablar för att maximera användarvänligheten i våra lösningar. Det är därför vi ser Ochno som den perfekta partnern att samarbeta med, då deras innovativa teknik passar perfekt in i vår filosofi.” Berättar Stefan Haslum, Affärsutvecklare på Adestia.