Videokonferens

BYOD (Bring your own device) – för er som vill ha en enkel och kostnadseffektiv videolösning

Vi på Adestia tror att videomöten kommer att vara lika naturligt som att delta i ett telefonmöte. Medarbetarna kommer troligtvis välja videomöte i större utsträckning istället för att resa till annan ort. Kraven på att kunna ansluta till ett videomöte i varje rum kommer därför att öka. Därför erbjuder vi videolösningen BYOD, där den bärbara datorn är bärare av videomötet. På detta sätt kan ni få videokonferens till alla era mötesrum – på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Adestia logo

BYOD

Anslut en usb-kabel i den bärbara datorn – per automatik ansluts datorn med högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Videomötet kan sedan startas i valfri videoklient. Med denna lösning blir det inget ekoljud – dessutom slut på kabeltrassel och fördröjningar. För ett ultimat videomöte med bra ljud- och bildkvalitet rekomederar vi Poly Studio Videobar. Poly Studio är en soundbar med inbyggd kamera med en mängd smarta funktioner som förenklar videoanvändandet. Nedan har vi listat några exempel:

  • Aucustic fence – blockerar automatiskt ljud från specifika områden. Optimal funktion för er med många öppna ytor. Kika hur det fungerar här.
  • Noice block – blockerar automatiskt distraherande ljud. Kika på hur det fungerar här.
  • Speaker tracking –  Kameran zoomar in på den som talar – perfekt för klassrum. Kika på hur det fungerar här.

Som vanligt jobbar vi med användaren i fokus, lösningen är enkel och driftsäker utan kompromisser på kvalitet med ljud och bild. Ni kan givetvis funktionshyra vår lösning vilket innebär att ni som kund hyr en funktion som Adestia ansvarar för. All service och support ingår under hela hyresperioden för hårdvaran. Om hårdvara skulle gå sönder byts den sömlöst ut från vår utbytespool. Dessutom fast månadskostnad under hela avtalsperioden.

Ladda ner vårt produktblad BYOD för att läsa mer.

Testa BYOD – låna en Poly Studio Videobar till ert kontor!

Vi tycker att det är viktigt att ni som användare får testa på utrustningen innan ni bestämmer er för vad som passar bäst för just er.

Därför erbjuder Adestia er att låna en Poly Studio under 2 veckor, helt kostnadsfritt. Poly Studio är en soundbar med inbyggd kamera. Vi installerar enheten i ert mötesrum till befintlig skärm.

Vänligen fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig!

Ja

Varför välja BYOD?

  • Plattformsoberoende, ni vill kunna ringa alla oavsett videoplattform (Teams/Zoom/Google Hangouts)
  • Fortsätt användning av befintlig mötesklient, tex Microsoft Teams/Zoom/Google Hangouts
  • Ett lägre pris, kostnadseffektivt om behov finns att ha videomöten i alla mötesrum

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi med kostnadsförslag till er. Ni kan också nå oss på info@adestia.se eller ring oss på 08-400 295 00.