Vi på Adestia är otroligt tacksamma över att återigen bli utsedda till ett Gasellföretag av Dagens Industri. Det är en utmärkelse som innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag och det har vi våra medarbetare att tacka för. Utan våra kunder och medarbetare hade Adestia aldrig nått denna framgång! Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till våra leverantörer och samarbetspartners för en fantastisk resa – vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med er!

CO2-tempen by Adestia

Det har skett en snabb omställning till hemarbete och digitala möten. Vi vill hjälpa er att ha fortsatt låga utsläpp relaterade till resande när livet återgår till det normala. CO2-Tempen by Adestia hjälper er att kartlägga resvanor och det klimatavtryck dessa ger upphov till! Det är en undersökning som ger en viktig tankeställare men även ett affärsmässigt underlag inför framtida beslut om investeringar i exempelvis videokonferenslösningar.

CO2-tempen är ett samarbete mellan Adestia och Markus Robért, docent på KTH som tagit fram modellen Cero. 

Läs mer om CO2-tempen by Adestia här »

Ett första steg mot resfria möten är ge era medarbetare rätt förutsättning till att alltid kunna mötas digitalt. För att kunna ha effektiva digitala möten måste tekniken vara användarvänlig och driftsäker. Adestia rekommenderar därför lösningen BYOD – Bring your own device. På detta sätt kan användaren ansluta till sitt videomöte precis som man gjort hemifrån och från valfri videoklient. Den bärbara datorn kopplas enkelt in via usb-kabeln och automatiskt kopplas skärm, kamera och högtalare ihop, bara att ansluta till videomöte i valfri videoklient.

Testa på BYOD – låna en Poly Studio kostnadsfritt till ert kontor! 
»

Adestia expanderar!

Välkommen Adrian Franzén!

I början av september utökade vi på Adestia vårt team med ytterligare en medarbetare, Adrian Franzén. Adrian vidtog rollen som säljare, också benämnt som AV-integratör, och tillför flera års ovärderlig erfarenhet inom branschen. Problemlösning och social kompetens är nyckeln i arbetet – också två av Adrians främsta styrkor.

– Vi är ett starkt team på företaget som tillsammans förser våra kunder med optimala lösningar för respektive behov. Adestia är och kommer bli en viktig aktör på marknaden, där tjänsterna och kompetensen är i fokus!, berättar Adrian.

homepage
e-post
LinkedIn