TM & Partners berättar om behovet av användarvänlig mötesrumsteknik

När TM & Partners flyttade till ett nytt huvudkontor i centrala Stockholm var de i behov av användarvänlig mötesrumsteknik. Kraven på estetik var höga på såväl utrustning som teknik. Projektet omfattade 17 rum, samtliga med möjlighet att hålla videomöten.

– Teknikerna var noggranna och engagerade och kontakten med Adestia har varit utmärkt med hög servicenivå, säger Maria Wahlström, Chief Operating Officer på TM & Partners.

Läs mer om projektet här » 

Vi på Adestia expanderar!

Under våren välkomnade vi ännu en ny medarbetare till vårt härliga team – Angelica Sjöman! Angelica tillträdde sin nya roll som Purchasing & Logistics Coordinator i början av mars och innehar ett övergripande ansvar för koordinering av inköp, samt logistik kring projekt och lager. Utöver det ser hon över våra inkommande ordrar och lägger beställningar.

– Jag är riktigt taggad på att fortsätta ta mig an min nya roll på Adestia! Efter flera år av kontinuerlig karriärutveckling inom samma bransch kändes det helt rätt att testa på något nytt. Jag har verkligen vuxit som person redan under de tre första månaderna. I min roll uppskattar jag att arbetet är både utmanande och utvecklande. Det ger mig möjlighet att utnyttja min styrka – att lösa problem på ett organiserat sätt!, berättar Angelica.

StarLeaf möjliggör videokonferens i enlighet med GDPR

Hur säkert är Microsoft Teams när det kommer till personuppgifter? En ny artikel som riktar sig till myndigheter avråder användning av videotjänsten på grund av säkerhetsskäl. Detta då personuppgifter riskerar att exponeras. Vi på Adestia är specialister på videokonferens och rekommenderar istället användning av tjänsten StarLeaf, som hanterar känslig information förenligt med GDPR. StarLeaf erbjuder video, chatt och telefoni i en och samma app – på ett användarvänligt och driftsäkert sätt.

Ring oss på 08-400 295 00 eller maila oss på info@adestia.se för mer information!

Modernt besökssystem med EasyVisit

EasyVisit är ett modernt, användarvänligt och flexibelt besökssystem som hanterar era besökare samtidigt som systemet hjälper till att höja er visuella säkerhet och skapa ett förtroendeingivande intryck för era besökare.

Vill du komma till vårt showroom och testa EasyVisit?
Ring oss på 08-400 295 00 eller maila oss på info@adestia.se för att boka tid!

Läs mer om EasyVisit här »

Vi önskar er alla en glad sommar!

Och så kom sommaren! Efter en fullspäckad vår med tillväxt och spännande framtidsplaner är det snart dags att gå på semester. Innan dess vill vi passa på att önska er alla en riktigt trevlig midsommarhelg och fin sommar! Vi hoppas att ni får möjligheten att njuta av värmande solstrålar med era nära och kära, oavsett var ni befinner er. Och glöm inte att ni kan transportera er vart ni vill, om än inte fysiskt så digitalt – hela världen är bara ett videosamtal bort! Vi vill även rikta vårt varmaste tack till kunder och partners för ett fint samarbete under våren och till våra medarbetare för alla fina insatser – glad sommar!

homepage
e-post
LinkedIn