Adestia förvärvar Lamatech AB – specialister på AV-installationer

Trots den rådande situationen med coronapandemi, har vi flyttat fram våra positioner. Efter flera års samarbete med AV-bolaget Lamatech kan vi meddela att de kommer att bli en del av Adestia! Vi känner oss trygga med tillskottet då samarbetet har pågått under flera års tid – där resultaten alltid varit av hög kvalitet. Förvärvet av Lamatech innebär mer än en fördubblad kapacitet av tekniker och gör att vi tar ytterligare ett steg mot visionen ”Service i världsklass”.

Linde tog ett helhetsgrepp kring sin mötesrumsteknik – i samarbete med Adestia

Linde (tidigare AGA) är Nordens och Baltikums ledande gasbolag med verksamhet i fler än 100 länder världen över. Det är en internationell koncern som erbjuder och utvecklar innovativa lösningar i samarbete med sina kunder, och till företag inom många olika branscher. När de i januari genomförde en flytt av regionhuvudkontoret för Norden och Baltikum, bestämde de sig för att ta ett helhetsgrepp kring sin mötesrumsteknik – och förlängde samarbetet med Adestia.

– I samband med flytten från Lidingö till Solna United gjorde vi bedömningen att vi var i behov av att ta in en leverantör för arbetet. Den utrustning vi hade vid tillfället var daterad och behövde moderniseras. Med tanke på att vi var ytterst nöjda med Adestia från tidigare erfarenheter, föll det sig naturligt att förlänga det samarbetet, berättar Helena Edgren, Facility Manager på Linde.

Läs mer om samarbetet »

HCP är en unik allt-i-ett-utskriftslösning

Med Hybrid Cloud Platform (HCP) flyttar ni er utskriftsinfrastruktur till molnet på ett enkelt, ekonomiskt och användarvänligt sätt. HCP är en unik allt-i-ett-utskriftslösning. Organisationer i alla storlekar kan dra nytta av smidigheten och innovation i molnteknologin. Med HCP kommer ni att underlätta för er IT-avdelning avsevärt.

Kontakta din ansvarige säljare eller maila oss på info@adestia.se för prisförslag! Det går också bra att ringa oss på 08-400 295 00 för snabb service.

Klicka här för att läsa mer »

Funktionshyr en smart videolösning

Jobbar ni i Skype/Teams/Zoom eller andra videoklienter och har problem med att ansluta till ert videomöte i konferensrummen på ett smidigt sätt? Med vår videolösning kan det inte bli enklare – anslut en usb-kabel i din datorn och låt mötet börja. Som vanligt jobbar vi med användaren i fokus, lösningen är enkel och driftsäker. Funktionshyr en smart och elegant videolösning till mötesrummet!

Kontakta din ansvarige säljare eller maila oss på info@adestia.se för prisförslag! Det går också bra att ringa oss på 08-400 295 00 för snabb service.

Klicka här för att läsa mer »

Denna vår har varit speciell för såväl Adestia som för världen i stort. Istället för att ställa in har vi ställt om – vilket har stärkt vår primära vision: att leverera service i världsklass. Efter denna utmanande, men även roliga och lärorika, period gör vi oss nu redo för att njuta av en vacker sommar. Vi önskar våra kunder en härlig sommar fylld av sol och grönska.

Ta hand om er!
Varma hälsningar,
Adestia

homepage
e-post
LinkedIn