KGK valde att förlänga sitt Fairprintavtal med Adestia efter tre år

KG Knutsson AB (KGK) är en helhetsleverantör av reservdelar till den svenska fordonsindustrin sedan 1946. Deras produkt- och tjänstesortiment är det bredaste i branschen med över en halv miljon artiklar. Med fler än tusen anställda finns företaget representerat över nästan hela Skandinavien och Baltikum. Koncernen innefattar även dotterbolaget Autoexperten.

– För fyra år sedan behövde vi ta ett helhetsgrepp över våra printlösningar och framför allt reducera våra kostnader, vilket vi verkligen gjorde med Adestias skrivarlösning berättar Thomas Hansson, säkerhetsansvarig KG Knutsson AB.

Läs mer om projektet här »

Vi på Adestia expanderar!

I början på januari välkomnade vi Jimmy Grill till vårt team på Adestia! Jimmys karriär inom branschen sträcker sig långt tillbaka och nu intar han rollen som installationskoordinator. Arbetet innefattar framför allt planering, bokning och koordinering av kundleveranser – något som kräver god kommunikation och samordning mellan samtliga parter.

– Jag uppskattar arbetet med att skapa välfungerande synergier och lösa eventuella problem som kan uppstå – allt för att kunna leverera efter kundens önskemål. Framtiden ser ljus ut för Adestia och jag hoppas kunna bidra med positiva perspektiv, såväl internt som externt!, berättar Jimmy.

Nyttjandegrad av mötesrummen

Få kontroll över hur mycket era mötesrum faktiskt används med GoGets bokningsskärmar. Ni får faktabaserad statistik på hur mycket rummen används. Med denna funktion slipper ni osäkerheten över hur många som är på kontoret och om mötesrummen bokas och används. Resultatet blir en effektiv mötesplanering, som i sin tur leder till såväl kostnads- som tidsbesparingar. Adestia tar helhetsansvar för lösningen, både när det gäller mjukvara och hårdvara.

Läs mer om GoGet här »

homepage
e-post
LinkedIn