En kostnadseffektiv lösning till Viktor Rydbergs skolor, en stiftelse i framkant

Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor grundades 1994 och driver idag tre högstadieskolor och fyra gymnasieskolor i Stockholmsområdet. De har som vision att leda utvecklingen inom den svenska skolan och bidra till att kvaliteten i stort förbättras. Ett långvarigt partnerskap med Adestia är en nyckelfaktor för modernt utrustade lokaler.

– Vi vill vara en föregångare på skolans samtliga områden. I det arbetet ingår även tilltalande och inbjudande lokaler, vilket vi uppnår tack vare Adestia. Det har en betydelse för hur vi agerar gentemot varandra och hur vi ser på vårt arbete, berättar David Elfsberg, biträdande rektor på VRS Sundbyberg.

Klicka här för att läsa mer »

Vi expanderar – möt vår nya medarbetare Ernst!

I januari 2020 utökade vi på Adestia vårt team med ytterligare en medarbetare, Ernst Konecnik. Ernst tillför flera års ovärderlig erfarenhet och kompetens gällande branschen, där kunskap kring komplexa system och en skarp helhetssyn är nyckelfaktorer.

– Adestia har en tydlig framtidsvision med fokus på hållbarhet. Jag tror starkt på funktionshyra och vårt CO2-arbete. Framtiden är ljus för bolaget!, berättar Ernst.

Engagera din publik med den mjuka mikrofonen!

Catchbox är en vadderad trådlös mikrofon som med enkelhet kan kastas runt bland åhörare. Kasta runt mikrofonen i publiken – ett roligare och snabbare sätt att låta alla komma till tals!

Klicka här för att läsa mer »

homepage
e-post
LinkedIn