Tack för årets fina samarbete!

2020 har minst sagt varit ett annorlunda år – det mesta har ställts på sin spets och ingen har lämnats oberörd. Därför är vi otroligt ödmjuka och tacksamma över våra gemensamma kraftansträngningar, vi har ställt om och visat på hur starka vi är tillsammans. Vi har expanderat med såväl nya medarbetare som kunder, deltagit i Stockholmsmarknaden 2020, förvärvat Lamatech AB och återigen haft äran att bli utsedda till ett Gasellföretag av DI. Samtidigt har året präglats av att optimera distansarbetet för våra kunder – med användarvänlig mötesrumsteknik och smarta lösningar som BYOD (Bring Your Own Device).

För att runda av ett år av tacksamhet väljer vi att endast dela ut en julklapp – vi skänker en gåva till Barncancerfonden, en av de finaste julklapparna att både ge och få. Vi vill dessutom rikta ett stort tack till er – våra kunder, leverantörer och partners för ett fint samarbete under året! Vi ser fram emot kommande uppdrag och att utvecklas vidare med er.

Vi på Adestia önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Ett samarbete med fokus på användarvänlighet och driftsäkerhet

Arcona AB är ett företag som utmanar det traditionella sättet att skapa högre kundvärden – med syfte att förstå och utveckla kundens affär. De arbetar med projektering, byggentreprenad och fastighetsutveckling i Storstockholm och Uppsala. Verksamheten arbetar efter Leanfilosofin där effektivitet och kvalitetssäkring är grundläggande – vilket även karakteriserar samarbetet med Adestia.

– Innan vi implementerade helhetslösningen från Adestia upplevde vi onödigt mycket krångel med tekniken – det tog mycket tid från våra möten och gjorde det svårt för oss att vara effektiva. Vi eftersökte en enkel, effektiv och homogen lösning för våra mötesrum, något som den nya tekniken verkligen har resulterat i, inleder Peter Kahm, IT-samordnare på Arcona.

Läs mer om projektet här »

Samsung Flip 85″

Med sina smarta funktioner kan Samsung Flip underlätta för moderna möten. Skärmen är som en digital whiteboard med UHD-skärm på 85″. Flipen är användarvänlig och har både penn- och penselläge, med många anslutningsmöjligheter och en mängd praktiska funktioner. Med en Samsung Flip 85″ kan ni ersätta projektorer, blädderblock och whiteboards i era konferensrum och konferensutrymmen. Nedan finner ni några av många fördelar!

Läs mer om Samsung Flip här »

homepage
e-post
LinkedIn