Jul, jul, strålande jul!

När vi ska sammanfatta det gångna året kan vi inte låta bli att även sammanfatta detta decennium. Vi känner sådan tacksamhet, ödmjukhet och glädje. Vi grundades 2009 och har fått vara med om så oerhört mycket.

Vi har expanderat, lanserat nya affärskoncept, etablerat nya affärsområden och flyttat till ett nytt kontor med showroom. I år blev vi utsedda till Di Gasell och vi firade vårt 10-årsjubileum med en härlig kväll tillsammans med kunder, leverantörer och partners.

Allt detta har vi er att tacka för!
Med detta sagt vill vi önska er alla en strålande jul och ett Gott Nytt År!
Vi ser fram emot att uppleva 2020 tillsammans med er!

Adestia tilldelas Di Gasell 2019

Vi på Adestia är otroligt tacksamma över att vi blev utsedda till ett Gasellföretag av Dagens Industri.

Av Sveriges alla aktiebolag är det färre än 1 % som blir gaseller – vilket gör det extra ärofyllt. Utmärkelsen innebär att vi tillhör Sveriges snabbast växande företag. Med vår tillväxt på hela 199 % överstiger vi kriterierna med marginal (minst 100 % tillväxt under 4 år).

Utan våra kunder hade Adestia aldrig nått denna framgång. Vi vill rikta ett STORT tack till våra fantastiska kunder! Vilken resa våra 10 år i branschen har bjudit på! ??

CO2-Tempen by Adestia

Ta temperaturen på hur era resvanor påverkar företagets koldioxidavtryck och lönsamhet.

Resvanor, resekostnader och utsläpp hör ihop. De flesta företag har en resepolicy som reglerar företagets resande så att det sker på ett säkert och kostnadseffektivt sätt . Men resandet påverkar även företagets förmåga att uppnå uppställda miljö- och hållbarhetsmål. Att bättre förstå företagets resmönster är det första steget mot en mer hållbar resepolicy som dessutom kan spara mycket pengar.

Klicka här för att läsa mer »

Vi expanderar!

Vi är glada över att ha utökat teamet med Mauritz ”Kronan” Ogden!

I rollen som AV-tekniker ansvarar han för installation av videoskärmar och ljudsystem hos våra kunder, som finns placerade över hela Sverige.

– Jag trivs oerhört bra på Adestia, mycket tack vare mina fantastiska kollegor!

Låt dig inspireras av Groth & Co

homepage
e-post
LinkedIn