Efter en sommar med välbehövlig återhämtning är vi glada över att vara tillbaka i arbetet! Vi lägger en speciell vår bakom oss och fortsätter hitta lösningar för en mer digital omvärld. Vi har många roliga nyheter att dela med oss av!

Tillväxtverket förlänger sin videotjänst

Tillväxtverket har nyligen valt att förlänga vårt samarbete och vi ser med glädje på vår fortsatta tid tillsammans! Med nio kontor utspridda från Arjeplog i norr till Malmö i söder och närmare 450 användare måste de inneha en effektiv videokonferenslösning. Att arbeta i takt med digitaliseringen är i allra högsta grad en nödvändighet för att öka effektiviteten och kvaliteten i verksamheten. Den molnbaserade videokonferenslösningen som de använder har dessutom uppmärksammats världen över!

Läs mer om vårt samarbete här »

Våra olika videolösningar

Användandet av videotjänster har förändrats och framför allt ökat i och med coronapandemin. Många har tvingats lära sig att använda videokonferens vilket har resulterat i att medarbetare blivit vana med tekniken. Det känns inte längre konstigt att använda videosamtal, utan det har istället blivit vardagligt och naturligt. För att ni ska kunna fortsätta använda videokonferens på bästa sätt när ni kommer tillbaka till kontoren kan det vara nödvändigt att se över era val av videolösning i mötesrummen.

Kontakta din ansvarige säljare eller maila oss på info@adestia.se för prisförslag! Det går också bra att ringa oss på 08-400 295 00 för snabb service.

Läs mer om våra videolösningar här 
»

Adestia expanderar!

Som en följd av att vi har förvärvat Lamatech stärker vi teamet med AV-teknikern och installatören David Linder samt ljud- och bildteknikern Emil Wallinder! De är varmt välkomna till oss på Adestia!

Emil Wallinder 

Med fyra års erfarenhet från branschen ser Emil fram emot att ta sig an utmanande projekt med ett flertal tankekrävande komponenter.

– Det är roligt att vara en del av ett företag med höga visioner! Det ska bli spännande att få lära sig nya sätt att arbeta, samtidigt som jag ser fram emot att kunna bidra med den erfarenhet jag själv besitter sedan tidigare, berättar Emil.

David Linder 

Han är social, självgående och erfaren – med fyra år i branschen. Ett större företag erbjuder fler möjligheter, något David ser positivt på. Exempelvis chansen till ett eget kundunderlag samt större projekt med en hög kontinuitet.

– Det känns otroligt spännande att vara en del av Adestia och det leder till utvecklingsmöjligheter och fler spännande projekt! Jag är självgående i mina projekt och ser endast fördelar med att uppbackas av en omfattande styrka inom installation, berättar David.

homepage
e-post
LinkedIn