Flexibilitet i både teknik och kontraktsform

Publicis Groupe är ett av världens största kommunikationsföretag. I Stockholm har företaget samlat sina byråer i ett gemensamt kontor i Luma i Hammarby Sjöstad, som blev nominerat till Sveriges snyggaste kontor. Miljön är kreativ med öppna ytor och industrikänsla. Vid inflyttningen i det nya kontoret hade Publicis Groupe en del befintlig utrustning som skulle återanvändas. Och ett tydligt krav var att all presentationsdelning skulle ske trådlöst.

– Leverans, montering och driftsättning skedde smidigt och därefter har kontakt och support fungerat utmärkt, säger Göran af Klercker, CEO på Publicis Groupe.

Läs mer om projektet här »

I början av året välkomnade vi Fredrik Carlsson till oss på Adestia!

Den 22 februari expanderade vi vårt team med Fredrik Carlsson! Fredrik besitter gedigen erfarenhet inom affärsutveckling och har under de senaste åren arbetat med tillväxt på en internationell kommunikationsbyrå. Hos oss på Adestia intar han rollen som Key Account Manager – med fokus på att utveckla befintliga och potentiella affärsmöjligheter.

– Min styrka är att skapa långvariga kundrelationer som bygger på ömsesidigt förtroende och hitta lösningar som uppfyller kundens behov. Affärsdelen är min trygga punkt och det ska därför bli spännande att utmanas med produktsidan av verksamheten. Det som lockade mig med Adestia var värderingarna kring användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet – att skapa ett erbjudande där alla blir vinnare. Jag brinner verkligen för tillväxtresor och ser fram emot att bidra med utveckling som tar företaget ännu längre fram!, berättar Fredrik.

Funktionshyr videolösning till mötesrummet!

Adestia har tagit fram en videolösning till er som prioriterar ljud- och bildkvalitet i era videomöten. Detta gör det möjligt för er att ha kvalitativa videomöten i samtliga mötesrum på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi tycker att det är viktigt att ni som användare får testa på utrustningen innan ni bestämmer er för vad som passar bäst för just er. Därför erbjuder Adestia er att låna en Poly Studio Videobar under 2 veckor, helt kostnadsfritt. Vi installerar enheten i ert mötesrum till befintlig skärm. Fyll i vårt formulär på vår hemsida för utlån eller maila oss på info@adestia.se!

Läs mer om Poly Studio Videobar här »

Värdefulla insikter om framtidens kontor!

Varför behöver framtidens kontor förändras och hur påverkar det arbetsmarknaden? Pandemin har exempelvis skapat nya förutsättningar för våra medarbetare och förväntningar på flexibla kontorsmiljöer. Ta del av JLL’s omfattande undersökning och värdefulla insikter i rapporten Insights 2021!

Ta del av undersökningen här »

Har ni frågor eller vill diskutera lokalstrategi så är ni välkomna att kontakta Hans Jönsson på JLL, hans.jonsson@eu.jll.com.

homepage
e-post
LinkedIn