Adestia levererar skärmar till Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är fastighetsbolaget som utvecklar och förvaltar fastigheter med framtiden och människan i fokus. När de önskade digitalisera entréerna i sina fastigheter föll valet på Adestia – som nu distribuerat skärmar med syfte att underlätta och effektivisera bolagets kommunikation med såväl hyresgäster som besökare. Samarbetet genomsyras av höga visioner och innovativt tänkande.

– För oss är det viktigt att samarbeta med en leverantör som förstår vikten av nya och innovativa lösningar. Vill vi ligga i framkant som bolag gäller det att välja leverantörer med samma motto, något vi lyckades med när vi valde Adestia, berättar Anette Karlsson, medarbetare på Atrium Ljungberg och ansvarig för kommunikationen i entréerna.

Läs mer om samarbetet »

Ställ inte in, ställ om!

Mitt uppe i coronatider är det av allra största vikt att alla tar sitt samhällsansvar för att underlätta för ekonomin. Det är en situation vars omständigheter inte går att förändra, men vi kan fortfarande påverka vårt agerande. Lika viktigt som det är att följa råd från experter inom området så är sättet vi anpassar oss avgörande för vilket samhälle och näringsliv vi kommer tillbaka till.

Det är inte en tid att gripas av panik, utan en prövotid för alla att visa att vi tillsammans kan hitta strategier och utveckling som möjliggör för fortsatt verksamhet. Det gör vi genom en extra kraftansträning och samarbete.

Med vår tjänst StarLeaf är det lätt att komma igång med digitala möten, kundevents, utbildningar och annat din verksamhet kan behöva i dagsläget!

Just nu har ni möjlighet att ladda ner licensen kostnadsfritt, läs mer på vår hemsida »

Produkter för ett optimalt hemmakontor

Har du precis som många andra bytt ut kontoret till att arbeta hemifrån? Vi har allt du behöver för ett optimalt hemmakontor! Kanske behöver du komplettera med ett headset från Jabra, en bordsskärm från Samsung eller en webbkamera från Logitec eller Huddly IQ. Briljera på nästa videomöte med kvalitativa produkter!

Kontakta din ansvarige säljare eller maila oss på info@adestia.se för prisförslag! Det går också bra att ringa oss på 08-400 295 00 för snabb service.

Läs mer om produkterna »

Skanna till Office 365!

Upplever ni att det är lättare att hitta information på internet än i er egen databas? Udocx konverterar dokument till smarta digitala filer. Enkelt att söka och hämta, var som helst på alla enheter. Udocx är en mjukvara som är enkel att installera och den är tillgänglig dygnet runt!

Klicka här för att läsa mer »

homepage
e-post
LinkedIn